Maxi Cosi autostoel

Al ruim 30 jaar reist de Maxi-Cosi autostoel mee in auto’s van gezinnen met een kleine aan boord. Maxi Cosi bleef alsmaar ontwikkelen in praktische, comfortabele en veilige autostoelen om kindjes te vervoeren. Ook nu blijft Maxi-Cosi zijn autostoelen verder ontwikkelen om zo nog meer veiligheid en gemak aan te bieden voor u en uw kindje. De Maxi Cosi autostoel voldoet aan alle strenge veiligheidseisen (ECE R44/04). Maxi-Cosi produceert jarenlang kwalitatief goede en veilige producten die blijven innoveren, daarom is Maxi-Cosi een bijzonder populair merk. Het merk biedt veel soorten autostoelen aan met verschillende modellen, technieken en veiligheidssystemen. Autostoeltjes worden aangeboden in Maxi Cosi groep 1,2 en 3.

Verschillende series en modellen

De Maxi Cosi autostoel Tobi is een autostoel die zeer bekend is onder de serie autostoelen in Maxi Cosi. De Maxi Cosi Tobi is speciaal voor kindjes die in Maxi Cosi autostoel groep 1 behoren. Dit zijn kinderen die tussen de 80 en 105 cm groot zijn en 9 tot 18 kg zwaar wegen. Deze zijn dan circa voor kindjes tussen de 1 en 4 jaar oud. De Maxi Cosi autostoel Tobi is makkelijk in te stellen met de 3-punts autogordel. Door de gordelspanner zorgt dit ervoor dat de autogordel extra strak aantrekt om de Maxi Cosi autostoel Tobi stevig op zijn plek te houden. De autostoel heeft een voorwaartse richting. De Maxi Cosi Tobi biedt optimale bescherming voor uw kindje. Ook zijwaartse bescherming is van toepassing wanneer er een ongeval gebeurt van de zijkant.

Met het gordelsysteem van de Maxi Cosi autostoel haalt u uw kindje met seconden uit het zitje. Deze gordels blijven automatisch open staan zodat de volgende keer uw kind weer gemakkelijk geplaatst kan worden met het ‘’easy out’’ systeem. U kunt veilig samen met uw kindje reizen met de Maxi Cosi autostoel Tobi. De Maxi Cosi autostoel heeft een zachte comfortabele zitting, zo kunt uw kindje met comfort zitten. Ook wanneer het tijd is voor een dutje heeft de Maxi Cosi autostoel vijf verschillende soorten zit/lig standen. Hierdoor kunt u instellen welke stand het beste past voor uw kindje en laat hem/haar een heerlijk dutje doen tijdens de rit. Zo reist uw kindje veilig en comfortabel mee met de Maxi Cosi autostoel.

Andere modellen

De Maxi Cosi Axiss behoort ook tot een van de modellen van de Maxi Cosi autostoel. Deze Maxi Cosi autostoel is 90 graden draaibaar. Dit biedt gemak voor ouders/verzorgers die hun baby en/of kindje uit de autostoel halen. Dit voorkomt lichamelijke ongemakken zoals rugklachten en/of nekklachten.  Ook deze Max Cosi autostoel is voor kindjes tussen de 9 tot 18 kg en die van 80 tot 105 cm groot zijn. Deze kindjes behoren tot de Maxi Cosi autostoel groep 1. De Maxi Cosi autostoel Priori is een veilige en betrouwbare autostoel voor uw kindje als die mee op reis gaat in deze stoel. Kindjes van 9 maanden tot ongeveer 4 jaar kunnen hiermee reizen. Deze kinderen behoren tot de Maxi Cosi autostoel groep 1. Door de optimale bescherming die de Maxi Cosi Priori beidt kunt u met een gerust hart reizen met uw kind. Door de Side Impact Protection wordt ook uw kind beschermt tegen zijwaartse ongevallen. De Maxi Cosi Priori wordt bevestigd door een 3-punts autogordel en de autostoel wordt geplaatst met de rijrichting mee.

Maxi Cosi Isofix

Ook onder de autostoelen die Maxi Cosi te bieden heeft, zitten er modellen onder die een isofix beveiligingssysteem hebben om de autostoel veilig en stevig te bevestigen. Dit wordt bevestigd tegen de rugleuning van de achterbank van uw auto. Dit is een redelijk makkelijke en simpele manier om de Maxi Cosi autostoel op de juiste manier te bevestigen.

De Maxi Cosi autostoel isofix wordt bevestigd door isofixhaken wat al ingebouwd zit in de auto zelf. Dit hebben de meeste moderne auto’s die na 2005 zijn gemaakt. De Maxi Cosi autostoel staat dan als het ware in verbinding met de auto, zo blijft de stoel stevig op zijn plek en kan geen enkele kant op. Zo reist uw kindje veilig mee door het Maxi Cosi autostoel Isofix systeem.