Joie autostoel

Een Joie autostoel is gericht op de hoogste standaard op het gebied van design, comfort en veiligheid. Het is de missie van dit bedrijf om de vreugde van kersverse ouders over de hele wereld te delen. Met Joie autostoelen willen zij een perfect product aan zijn klanten bieden. Daarom zijn de autostoelen van Joie van hoogwaardige kwaliteit. Een Joie autostoel heeft een prachtig design en gaat jarenlang mee.

Functionaliteit

Bij Joie draait het design niet alleen maar om de stijl, het is natuurlijk wel een belangrijk punt. Naast het uiterlijk is vooral ook de functionaliteit belangrijk. De Joie autostoel is verstelbaar in verschillende standen. Dit is ideaal wanneer uw baby of kindje een dutje wil doen tijdens de reis. Sommige van de Joie autostoelen zijn daarnaast ook draaibaar. Hiermee kan de stoel richting de autodeur gedraaid worden, waardoor u uw kindje gemakkelijk uit de auto kunt tillen. Zeker voor ouders die last hebben van rugklachten kan een draaibare autostoel van Joie een uitkomst zijn.  

Verschillende modellen en series

De Joie I-Gemm autostoel is bestemd voor kindjes die tot de 13 kg wegen tot en met een lengte van zo’n 75 cm. Baby’s die zich hierin kunnen vinden, behoren tot de Joie autostoel groep 0+. Wanneer uw kindje groeit, groeien de hoofdsteun en de gordel met het kindje mee. Dit is gemakkelijk doordat u de gordels en hoofdsteun eenvoudig kunt verstellen. Dit Joie autostoeltje is comfortabel doordat de autostoel is bekleed met zachte stof. Hier zal uw kindje heerlijk in zitten tijdens de rit. De Joie I-Gemm autostoel biedt optimale bescherming aan voor uw baby door diverse slimme opties. Zo heeft deze Joie autostoel een Tri-Protect hoofdsteun die 3 veiligheidsslagen heeft gekregen. De gepatenteerde Intelli-Fit memory foam geeft bescherming tegen zijwaartse botsingen. Om de kinderautostoel vast te zetten is een isofix base nodig. U bevestigt deze aan de Joie I-Base, en de base bevestigt u aan de autobank met het isofix systeem. Hiermee blijft het stoeltje muurvast tegen de achterbank aan en is er geen kans dat deze ooit nog losschiet. Ook bij ongelukken blijft de Joie autostoel op zijn plek. Beide artikelen zijn los verkrijgbaar. Ook is er een mogelijk om alleen de I-Gemm te bevestigen met het 3-punts autogordel. Dit is prettig voor ouders die niet in het bezit zijn van het extra bevestigingssysteem.   

Spin 360

De Joie autostoel ´Spin 360´ is een autostoel dat comfortabel maar ook praktisch is. Deze Joie autostoel is bestemd voor kindjes t/m 18 kg, dit is ongeveer voor kindjes tot 4 jaar oud. Hiermee kan uw kindje lang gebruik maken van deze autostoel. Wanneer uw kindje groeit, is de Joie autostoel gemakkelijk te verstellen. De uitneembare verkleinkussentjes kunnen eruit gehaald worden wanneer uw kindje is gegroeid. Ook kan de hoofdsteun en rugleuning versteld worden. Vanaf de geboorte kan het stoeltje tegen de rijrichting geplaatst worden. Wanneer uw kindje wat groter is, kan deze weer in de rijrichting geplaatst worden. De naam ‘Spin 360’ zegt het eigenlijk al: deze Joie autostoel is 360 graden draaibaar. Dit brengt gemak voor een ouder wanneer een kind uit het autostoeltje gehaald moet worden. De rug wordt hierdoor minder belast, omdat u het kindje niet schuin uit de auto hoeft te tillen.  

Joie autostoel I-anchor

De Joie I-Anchor Advance is voor kindjes bestemd tot en met de 18,5 kg. Dit is voor kindjes tot ongeveer 4 jaar oud. Langdurig gebruik is geen probleem voor de Joie autostoel. Zodra uw kindje groter wordt is het gemakkelijk om de lengte (rugleuning en hoofdsteun) te verstellen naar de juiste maat. Bij elke Joie autostoel is de rugleuning geventileerd. Dit zorgt ervoor dat uw kindje het niet te warm krijgt. De exclusieve Tri-Protect hoofdsteun bestaat uit 3 veiligheidslagen. Ook beschikt deze Joie autostoel over de Intelli-Fit Foam, hierdoor is uw kindje optimaal beschermd tegen een zijwaarts ongeval. Ook de Joie I-Anchor autosotel is te bevestigen door een Joie I-Base. Met behulp van het ingebouwde isofix systeem in uw auto, kan de base bevestigd worden. Op de I-Base wordt de autostoel bevestigd.