Merken autostoelen

MAXI COSI

Al ruim 30 jaar reizen de kinderstoelen van Maxi-Cosi mee in auto’s van gezinnen met een kleine aan boord. Maxi Cosi bleef alsmaar ontwikkelen van praktische, comfortabele en veilige autostoelen om kindjes te vervoeren. Ook nu blijft Maxi-Cosi het verder ontwikkelen van de autostoelen om zo nog meer veiligheid en gemak aan te bieden voor u en uw kindje.

Daarnaast voldoet Maxi Cosi aan alle strenge veiligheidseisen. Maxi-Cosi produceert jarenlang kwalitatief goede en veilige product wat blijft innoveren, daarom is Maxi-Cosi een bijzonder populair merk. Het merk biedt dan ook vele soorten autostoelen aan met verschillende modellen, technieken en veiligheidssystemen.

CYBEX

Cybex autostoelen garanderen u op de autostoeltjes zeker veiligheid en comfort voor uw kindje. Door de veiligheidskussentjes in de autostoelen voelt het voor uw kindje een stuk aangenamer en kan de gordel niet schuren. Hier staat Cybex ook namelijk bekend om. Helaas gebeuren er regelmatig ongelukken, het is dan ook een goede uitvinding dat de Cybex autostoelen beschikken over de Side-Impact Protection. De Side-Impact Protection zijn ingebouwde speciale kussentjes aan de zijkant in het autostoeltje. De klap tegen de zijkant komt zachter aan voor uw kindje, en het houdt uw kindje op zijn plek. Met de gepatenteerde hoofdsteun in de Cybex kinderstoelen blijft ook het hoofdje van uw kindje op dezelfde plek. Uw kindje zal comfortabel in het autostoeltje kunnen zitten en ook slapen in dezelfde houding door de hoofdsteun.

BRITAX-RÖMER

Britax-Römer’s prioriteit is de veiligheid van kinderen in het verkeer. Een Römer autostoeltje biedt optimale beschermen voor uw kindje.  Zo heeft Britax-Römer veel invloed gehad op de hele markt met het beveiligingssysteem: isofix. Met deze regeling kunnen de autostoeltjes stevig gevestigd op zowel de achterbank en voorstoel. Zo kunnen kinderen veilig vervoerd worden in het autostoeltje. Vele andere merken die autostoelen produceren gebruiken dit beveiligingssysteem en passen deze toe aan hun autostoelen. Ook automerken hebben dit systeem toegepast aan ontwerpen van de (meeste) auto’s. De Britax-Römer autostoeltjes zijn bekleed met zachte stof en hebben een comfortabele zitting voor uw kindje. Deze autostoeltjes kan versteld worden in meerde posities. Een positie daarvan is de slaapstand, zodat uw kindje kan onderweg een comfortabel dutje doen.

CHICCO

De missie van Chicco is om dagelijks bij te dragen aan het geluk van kinderen. Chicco is hier al meer dan 60 jaar mee bezig. Voor de dagelijkse eisen van ouders en kinderen beantwoord Chicco deze met veilige oplossingen en bieden eenvoudige én functionele producten aan. Voor elke groeifase van uw kind en baby, Chicco heeft er alles voor!