Bebies first autostoelen

De Bebies First autostoel is een veilig en gebruiksvriendelijk stoeltje waarin uw baby en/of kindje vervoerd kan worden tijdens de autorit! Keuze in de Bebies First autostoel, dat is er zeker! Kleuren maken een hoop verschil: van een stoere jongens autostoel naar een schattig, leuk autostoeltje voor meisjes. De Bebies First autostoel is vooral ook erg praktisch, maar wat belangrijk is, is ook het comfort van de Bebies First autostoel. Uw kindje zal comfortabel vervoerd worden.

Bebies first autostoelen zijn goed betaalbaar

Een Bebies First autostoel is dan ook goed betaalbaar! Deze zijn niet duur in aanschaf en garanderen een hoop veiligheid voor uw kleine. Dit is dan een relatief goedkope autostoel, en in ruil daarvoor krijgt u een hoop veiligheid en gemak voor terug! Bij beoordelingen is er te lezen bij de Bebies First autostoel review dat deze autostoel gemiddeld 5/5 sterren krijgt! Met reacties zoals: een perfecte en niet al te dure autostoel die veel veiligheid biedt. Iedere Bebies First autostoel beschikt over het ECE-label. Dit houdt in dat alle autostoeltjes die Bebies First op de markt brengt, zijn goedgekeurd en getest volgens de Europese norm: 44/04. Bij de Bebies First autostoel test wordt er streng gekeken naar de veiligheid en gemak van de Bebies First autostoel.

Geschikt voor ieder kind

De Bebies First autostoel hebben autostoelen ontwikkeld voor kinderen die tussen de 0 en 18 kg zijn en tussen de 9 tot 18 kg. Kinderen die behoren tot deze leeftijdscategorie en gewichtscategorie zitten in de kinderautostoelen groep: 0+ en 1. Zodra uw kindje begint te groeien, is het van belang om de Bebies First autostoel in te stellen. Door de verstelbare schouderriemen is het mogelijk om de Bebies First autostoel aan te passen naar de perfecte lengte van uw baby of kind. De Bebies First autostoel heeft een lange gebruiksduur. Wanneer uw kindje onder de 13 kg weegt, is het noodzakelijk om de Bebies First autostoel te plaatsen tegen de rijrichting in van het verkeer. Zodra uw kindje boven de 13 kg weegt, is het mogelijk om de Bebies First autostoel te draaien mét de rijrichting mee van het verkeer. De Bebies First autostoel is te bevestigen met het 3-punts autogordel. Met de juiste installatie blijft de autostoel veilig en stevig op zijn plek. Lees grondig de Bebies First autostoel gebruiksaanwijzing door, voor een optimale en goede bevestiging van de Bebies First autostoel.

Bebies first scout

De Bebies First scout autostoel is een ander model wat Bebies First onder zijn assortiment heeft. De Bebies First scout autostoel is geschikt voor kinderen tussen de 9 en 36 kg (0-12 jaar). Dit zijn voor kinderen die behoren in de autostoel groep 1,2 en 3. Een lange gebruiksperiode beschikt de Bebies First scout autostoel dus, want de autostoel groeit als het ware mee met uw kindje. Deze is gemakkelijk weer te verstellen wanneer u kindje groeit.

Handleiding

Wanneer u een Bebies First autostoel heeft aangeschaft, is het van belang om zeer grondig de gebruiksaanwijzing na te lezen. Zo voorkomt u enige installatiefouten en bent u verzekerd van een veilige bevestiging van de Bebies First autostoel waarin uw kindje of baby veilig in vervoerd zal worden tijdens de rit. De Bebies First autostoel scout zwart is de enige kleur die Bebies First heeft onder deze type model. Veel ouders zijn zeer enthousiast over de autostoel van Bebies First, in veel reviews zijn 5 van de 5 sterren terug te lezen. Over het algemeen wordt deze autostoel gezien als een met hoog comfort, die lang meegaat.