Kiddy autostoel

De Kiddy autostoel is een heel goede keuze wanneer u uw kindje veilig in de auto mee wilt nemen. Daarnaast heeft Kiddy een ruim assortiment zodat er voor ieder kindje een geschikte stoel bij zit. Bekijk ze snel en kies de beste uit! Kiddy is een merk wat zich bezighoudt met het produceren van autostoelen voor kinderen. Deze zijn dan ook bekroond met prijzen van onafhankelijke testinstituten, zoals de Stiftung Warentest en ADAC. Al 200 internationale prijzen heeft Kiddy ontvangen voor veiligheid, design en kwaliteit. Kiddy is het meest bekroonde merk ter wereld voor de veiligheid van de Kiddy autostoelen. De autostoelen van Kiddy zijn gemaakt en ontworpen van topkwaliteit. Van Hightech materiaal wordt een kind optimaal beschermd in de autostoel tijdens de rit.   

Modellen van de Kiddy autostoel

Er zijn vele verschillende soorten modellen die Kiddy in zijn assortiment heeft. Een daarvan is de Kiddy Guardianfix Pro 2. Deze autostoel biedt optimale bescherming voor uw kindje zodat u met een gerust hart de weg op kan gaan met uw kleine achterin (of voorin). Dit autostoeltje is voor kindjes tussen de 9 en 18 kilogram. Kindjes die behoren in deze gewichtscategorie zitten in de autostoelen groep 1. Van deze serie is ook een 3e opvolger. Ook dit model Kiddy autostoel is voor kinderen die behoren tot groep 1. De Guardianfix biedt optimale bescherming en comfort. De Guardianfix Pro 2 en 3 worden beide bevestigd met het isofix systeem. Dit is het meest veiligste bevestigingssysteem. De Kiddy autostoel kan geen enkele kant op en blijft stevig op zijn plek in de auto.    

Een ander model uit het autostoel assortiment van Kiddy is de Phoenixfix Pro 2. Deze autostoel is ook geschikt voor kindjes uit groep 1. Dat is ongeveer voor kinderen tussen de 9 maanden en 4 jaar oud. Deze zeer goede autostoel van topkwaliteit zal uw kindje optimaal beschermen tijdens een onverhoopt ongeval. De Phoenixfix 3 is bestemd voor kindjes uit groep 1. Beide kunnen met de autogordel of isofix bevestigd worden. De veiligste keuze is om de Kiddy autostoel te bevestigen door middel van isofix. Voordat u aan de slag gaat met het monteren van een Kiddy Phoenixfix Pro 2 of 3, is het belangrijk om allereerst de Kiddy Phoenixfix Pro 2 handleiding goed door te nemen. Volg na het lezen van de handleiding de juiste stappen. Zo voorkomt u enige installatiefouten van de Kiddy Phoenixfix Pro 2 autostoel. Volgens de juiste stappen zal de Kiddy autostoel stevig op zijn plek zitten en uw kindje veilig reizen.   

Kiddy autostoel groep 2

In tegenstelling tot de eerder genoemde series is er ook een autostoel voor kinderen die behoren tot groep 2. Dat is namelijk de Kiddy Cruiserfix Pro. Deze serie is bestemd voor kindjes tussen de 15 en 25 kg. De Kiddy autostoel wordt bevestigd met de 3-punts autogordel of met het isofix systeem. Dit is een veilig bevestigingssysteem voor de Kiddy autostoel. Zo blijft de autostoel én uw kindje stevig op zijn plek en kan dan geen enkele kant meer op. Bij elke groeifase van uw kind zal de Cruiserfix Pro zich aanpassen. De Kiddy autostoel is namelijk goed verstelbaar en past zich goed aan in de hoogte en breedte van uw kind. Veell Kiddy autostoeltjes zijn verstelbaar in 3 zitstanden. Kies zo wat het meest comfortabel is voor uw kindje.