Baninni autostoel

Baninni heeft een ruim assortiment als het gaat om baby-artikelen. Baninni is een specialist in deze branche en verkoopt vele kwaliteit producten. Daarin kan de autostoel natuurlijk niet onderbreken! De Baninni autostoel is comfortabele en stijlvolle autostoel waar u uw kind veilig mee kan vervoeren in uw auto. Het ontwerp van de Baninni autostoel is gemaakt met de prioriteit van de veiligheid van uw baby en/of kindje. Daarnaast hebben deze autostoeltjes een zeer modern design dat past in uw auto. Kortom, Baninni biedt de ideale autostoel aan voor uw kindje en dat ook nog eens voor een scherpe prijs!

Autostoel groepen

De Baninni autostoel is verkrijgbaar voor de volgende groepen:

  • Baninni autostoel groep 1: voor kindjes met een lengte van 80 tot 105 cm in de gewichtsklasse tussen de 9 en 18 kg.
  • Baninni autostoel groep 2/3: voor kindjes met een lengte van 105 tot 135 cm in de gewichtsklasse tussen 15 en 36 kg.
  • Baninni autostoel groep 1/2/3: voor kindjes met een lengte van 80 tot 135 cm in de gewichtsklasse tussen 9-36 kg

Baninni autostoel review + test

Een Baninni autostoel review is de beste manier om er achter te komen hoe deze autostoel in het dagelijks gebruik wordt ervaren. Echte consumenten die deze autostoel hebben gebruikt geven hierin hun mening over het gebruik, de betrouwbaarheid en de duurzaamheid van het stoeltje. Ook de ANWB of de Consumentenbond testen de stoeltjes geheel onafhankelijk. Van detail tot detail worden op de stoeltjes heel uitgebreid gecontroleerd en getest. Een Baninni autostoel test zal je verzekeren van resultaten die ook werkelijk waar zijn!

De Baninni Ventura

Een van de typen autostoeltjes van Baninni is de Baninni Ventura. De Baninni Ventura is een zeer luxe en comfortabele kinderautostoel die door kindjes gebruikt kan worden in de groepen 1,2 en 3! Dit geldt voor kinderen tussen de 9 en de 36 kg. Dat betekent dus dat de Baninni Ventura gebruikt kan worden voor kindjes die tussen de 9 maanden en 12 jaar zijn! Een hele brede groep dus. Zo kan uw kindje lang gebruik maken van de Baninni Ventura autostoel. De Baninni autostoel is in de hoogte verstelbaar, zo kunt u deze weer aanpassen als uw kindje een stukje is gegroeid. De comfortabele zitverkleiner zorgt ervoor dat ook kleinere kindjes al gebruik kunnen maken van de Baninni autostoel. Deze kan uiteraard ook weer verwijderd worden wanneer uw kindje groot genoeg is om zonder de zitverkleiner te reizen. De Baninni Ventura heeft een 5-punts veiligheidsgordel met een gordelbeschermer. Ook biedt deze een zijwaartse bescherming.

Baninni isofix beveiligingssysteem

Net zoals vele andere merken autostoelen is er ook een Baninni autostoel gemaakt met het isofix veiligheidssysteem. Bekende merken naast Baninni zoals Maxi Cosi, Cybex en Britax-Römer gebruiken ook dit isofix systeem. De Baninni isofix is een makkelijk en veilig systeem om uw baby/kindje veilig mee op reis te nemen tijdens de autorit. De Baninni autostoel is met het isofix makkelijk te bevestigen op de achterbank van de auto met een paar klikken! De Baninni autostoel installeren gaat erg eenvoudig en simpel, en het belangrijkste is natuurlijk dat het autostoeltje stevig vast zit! De Baninni autostoel isofix is de veiligste en eenvoudigste manier om uw kindje of baby mee te laten reizen!

Baninni stoelverhoger

Ook biedt Baninni een stoelverhoger aan voor kindjes die net te groot zijn voor een kinderautostoel. Deze zijn er ook in verschillende en multifunctionele modellen. Dit biedt uw kindje de ideale hoogte aan om veilig de gordel te bevestigen zonder dat deze snijdt in het nekje van uw kind. Ook een stoelverhoger van Baninni biedt comfort en veiligheid dat uw kindje nodig zal hebben!