Ferrari autostoel

Bij dit merk denk je niet meteen aan een Ferrari autostoel. Je denkt direct aan een stoere snelle sportwagens, en bij stoere snelle sportwagens zeg je direct ‘Ferrari’. Ferrari is dan ook hét iconische merk voor supercars. De jongetjesdroom van vrijwel iedere man is om een Ferrari te kunnen rijden. Helaas is dit niet voor iedereen weggelegd. Er is echter een oplossing voor alle papa’s die hun kindje graag in een echte Ferrari te kunnen vervoeren. Ferrari heeft namelijk zijn naam verleend aan de gelijknamige autostoel. Deze ziet er superstoer uit, met het bekende logo met het paard.    

Ferrari autostoelen, ook voor meisjes!  

De Ferrari autostoel is een perfect stoeltje voor stoere jongetjes en meisjes. Of je nu rijdt in een snelle sportauto, of een verstandige stationcar, er is altijd plek voor een Ferrari autostoeltje. Niet alleen het stoere imago en het gave uiterlijk van deze stoel zijn belangrijk. Het eerste criterium van een autostoeltje is immers dat deze jouw kindje veilig kan vervoeren. In de vele reviews die over de Ferrari autostoel zijn geschreven komt naar voeren dat deze comfortabel en veilig in het gebruik is. Iedere autoliefhebber kent de onmiskenbaar vuurrode kleur waar deze auto’s om bekend staan. Het ‘Ferrari-rood’ is ook in de kinderautostoeltjes terug te vinden. Hiermee is de Ferrari autostoel een ware eyecatcher op de achterbank van uw auto. Heb je liever een iets bescheidener kleur? De Ferrari autostoel is ook in het zwart verkrijgbaar.   

Verschillende modellen

De Ferrari kinderautostoel is in samenwerking met Nania ontwikkeld. Speciaal voor Ferrari hebben zij een bijzondere uitgave van de Nania Cosmo SP gemaakt. De Ferrari Nania Cosmo SP heeft het design van de ‘’Gran Turismo’’. Deze Ferrari autostoel beschermt uw kindje in alle momenten tijdens de rit. Naast het stoere design van Ferrari, maar ook comfort is veiligheid wat telt bij deze Ferrari kinderstoel. De Cosmo bevat een zijwaartse bescherming, bij een ongeval blijft uw kindje veilig beschermd tegen de zijkant aan van het autostoeltje, zo voorkomt de autostoel met deze zijwaartse bescherming een grote klap.    De Ferrari autostoel Nania Cosmo SP is voor kleintjes tussen de 0 en 18 kg tot er met de 4 jaar oud. Kindjes die behoren tot deze gewichtscategorie behoort tot de autostoel groep 1 en 0+. Wanneer uw kindje begint te groeien, is het mogelijk om de luxe zitverkleiner en extra hoofdsteun te verwijderen. Ook kan de rugleuning en hoofdsteun nog versteld worden waarin uw kindje het best in zal passen tijdens de groei. De bevestigingsmethode van de Ferrari autostoel is door middel van de autogordel. Dit is met een 3-punts gordel bevestigd. Uw kindje wordt met de 5-punts gordel bevestigd in de Ferrari autostoel. Wil je toch voor een Isofix systeem gaan? Dan is het aan te raden om voor de Nania I Max SP Ferrari Isofix autostoel te gaan. Dit is een goede methode om de Ferrari autostoel veilig en muurvast te bevestigen tegen de achterbank van uw auto.     

Meerdere standen op de Ferrari autostoel

De Ferrari kinderstoel kan ook versteld worden in meerdere standen. Maak het voor uw kleine meer comfortabel als uw kindje bijvoorbeeld een dutje wil doen tijdens de reis. Stel de Ferrari kinderstoel dan in de ligstand voor wanneer uw kindje slaperig begint te worden. Andere standen zoals de zitstand en meerdere ruststanden zijn in te stellen. De Ferrari autostoel is getest en goedgekeurd volgende de Europese 44/04 norm. Het heeft de autostoeltjes test glansrijk doorstaan. Wanneer deze niet is goedgekeurd mogen de autostoeltjes niet verkocht worden. Goedgekeurde autostoeltjes krijgen een ECE-label. Dit geeft aan dat het autostoeltje veilig gebruikt kan worden door uw baby en/of kindje.