Born Lucky autostoel

De Born Lucky autostoel is een luxe comfortabele autostoel waar uw kindje makkelijk en veilig mee wordt vervoerd. Deze autostoel straalt veel klasse uit door de luxe bekleding. De bekleding is veelal door Softline Nappatex (imitatieleer) afgewerkt en een zachte fijne stof. De Born Lucky autostoel is een zacht beklede autostoel, wat ervoor zorgt dat uw baby of kind comfortabel in de stoel zit.

Born Lucky Kidz 123

De Born Lucky autostoel heeft modellen in zijn assortiment zitten zoals de Kidz 123. Dit autostoeltje is gepast voor kinderen in elke leeftijdscategorie (groep 1,2,3) Dit is erg gunstig, zo kunnen kindjes lang van de autostoel gebruik maken. De Born Lucky autostoel kunt u makkelijk verstellen als de groei van het kindje toeneemt, net zoals de hoofdsteun die in hoogte verstelbaar is. Ook heeft de Born Lucky autostoel een uitneembare stoelverkleiner. Ideaal voor jonge baby’s en gemakkelijk te verwijderen wanneer het kindje groter en breder wordt. Daarnaast zijn de schouderbanden verstelbaar en heeft de stoel zowel een zit- als een ligstand.

Voor- en achterwaarts

De Born Lucky autostoel kan zowel voorwaarts als achterwaarts geplaatst worden. De Born Lucky autostoel wordt met de 3-punts veiligheidsgordel van de auto zelf vastgemaakt. Daarnaast wordt kindje zelf nog bevestigd met de 5-punts veiligheidsgordel. Kinderen vanaf 9 tot 36 kg kunnen met de Born Lucky autostoel reizen, dit zijn kinderen tussen ongeveer 9 maanden en 12 jaar. Een grote groep dus! Ook is de Born Lucky autostoel makkelijk te verstellen in verschillende posities, zo kan er bijvoorbeeld een slaapstand in worden gesteld zodat uw baby en/of kind een comfortabel dutje kan doen tijdens de rit.

Installatie Born Lucky autostoel

Bij de aanschaf wordt er standaard de Born Lucky autostoel gebruiksaanwijzing bij geleverd. Hierbij wordt stap voor stap uitgelegd hoe de installatie van de autostoel werkt. De handleiding is makkelijk te lezen voor iedereen en zo stel je gerust de autostoel veilig in.

Reviews en test

Om een goed beeld te krijgen van het model van de kinderautostoel kan het handig zijn om een Born Lucky autostoel review te lezen van andere consumenten die al ervaring hebben met deze stoel. Zo krijg je een beter beeld en weet je zeker of dit merk geschikt is voor jou, je kind en jullie levensstijl.

Ook de ANWB of de Consumentenbond testen de stoeltjes geheel onafhankelijk. Van detail tot detail worden op de stoeltjes heel uitgebreid gecontroleerd en getest. Een Baninni autostoel test geeft resultaten die ook werkelijk waar zijn!