Joolz autostoel

Een super populair merk onder jonge ouders is Joolz. Naast de bekende kinderwagens heeft Joolz ook prachtige autostoelen. Een Joolz autostoel is op zichzelf te gebruiken, maar kan ook in combinatie met een kinderwagen gebruikt worden. Daarnaast heeft Joolz ook handige accessoires die op zowel de kinderwagen als de autostoel toegepast kunnen worden. Joolz inspireert jonge gezinnen door het voor ouders en kind zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit begint bij de geboorte, tot het moment van de eerste schooldag  van het kind. Dit noemen zij zelf ‘positive design’. Het motto van Joolz is dan ook ‘Let’s Grow Together’. Het merk heeft voor zijn designs en veiligheid een award mogen ontvangen voor de beste producten voor onderweg. Dit is terug te zien in elke serie of model van een Joolz autostoel. 

Joolz autostoelen

Naast dat de autostoeltjes van Joolz stijlvol zijn en super comfortabel, is de veiligheid natuurlijk het belangrijkste wat telt. De veiligheid van een Joolz autostoel is optimaal en zal uw kindje garanderen van een veilige rit. De Joolz autostoel is daarnaast ook zeer praktisch. Wanneer uw kindje in slaap is gevallen tijdens de rit, is het niet noodzakelijk om uw kindje uit de autostoel te tillen en de kans te lopen dat uw kleine wakker wordt tijdens zijn dutje. Met een Joolz iZi Go Modular by BeSafe is het mogelijk om in een eenvoudige klik de autostoel af te halen van de base die bevestigd is op de achterbank (of voorstoel) van de auto. Handig om te weten is dan ook dat de Joolz iZi Go Modular weer te bevestigen is op een Joolz kinderwagen. Zo blijft uw kindje op zijn plekje te zitten. Dit gaat door middel van een adapter. U klikt gemakkelijk het zitje van de Joolz iZi Go Modular autostoel in bij de Joolz kinderwagen. Deze Joolz autostoel adapter maakt het een stuk gemakkelijker en zorgt voor multifunctionaliteit. Makkelijk en functioneel, dat is Joolz!

De joolz izi go modular is geschikt voor kindjes van 0 tot 13 kg. Kinderen bevinden zich vanaf de geboorte tot ongeveer het eerste jaar in deze gewichtscategorie. Deze kinderen behoren tot de autostoel groep +0. Uw kindje wordt bevestigd met een 5-punts veiligheidsgordel. De wanden zijn gevuld met EPS-materiaal waardoor uw kindje veilig mee op reis gaat.   

Bevestiging

De bevestigingswijzes voor de Joolz iZi Go Modular zijn verschillend. Er zijn namelijk twee soorten methodes voor. Bevestigen met de autogordel of met behulp van het Joolz autostoel isofix systeem. Een Joolz autostoel kan worden bevestigd met het 3-punts autogordel. Voor een stevige en vaste bevestiging, is het nodig om de autogordel strak aan te trekken. Dit systeem zorgt ervoor dat de Joolz autostoel stevig en goed op zijn plek staat. Er is geen enkele mogelijkheid dat deze een andere kant op zal gaan. De Joolz iZi Go isofix is een methode om de autostoel zeer stevig te bevestigen in uw auto. Lees de Joolz IZi Go Modular handleiding altijd nog even goed door voordat u begint met het monteren van de Joolz iZi Go autostoel. Volg alle stappen zoals deze gegeven staan. De Joolz autostoel handleiding zit bij elke aanschaf inbegrepen. Kinderautostoel.com vergelijkt dagelijks de prijzen van meer dan honder verschillende aanbieders. Hierdoor kunnen wij u elke dag de beste prijzen voor kinderautostoelen geven.