Chicco autostoel

Al meer dan 60 jaar is het Italiaanse merk Chicco bezig om dagelijks bij te dragen aan het geluk van baby’s en (kleine) kinderen. Een Chicco autostoel garandeert een veilige en prettige ervaring voor ouders aan hun kleintjes. Chicci autostoelen bieden eenvoudige, functionele én natuurlijk veilige autoritjes aan voor uw baby en/of kindje! Dit helpt mee bij de groeifase van uw kleine.  

Gebruiksgemak

Chicco is een zeer uitstekende stoel van een hoogwaardig merk. De Chicco autostoel is gemaakt van een zeer goede kwaliteit en is makkelijk én duurzaam in gebruik. Deze autostoeltjes blijven van topkwaliteit door de jaren heen! Chicco heeft een ruim aanbod op de markt. Voor alle wensen en voor elke fase in de groei van het kindje hebben zij het een geschikt autostoeltje! De Chicco autostoel zijn verkrijgbaar in verschillende groepen 1,2 en 3. Ook een combinatie van deze groepen verkoopt Chicco. Een voorbeeld hiervan is de Chicco gro-up 123.  

Gro-up 123 

De Chicco autostoel gro-up 123 is bedoeld voor kinderen tussen de tussen de 1 en 12 jaar. Dat is voor kinderen tussen de 9 tot 36 kg. Door deze lange gebruiksperiode blijft de kwaliteit uitstekend door de jaren heen! De Chicco autostoel gro-up 123 is kantelbaar, zo kunt uw baby en/of kindje heerlijk een dutje doen in de slaap/ligpositie tijdens de reis. Wanneer uw baby of kindje groeit, is de stoel gemakkelijk weer aan te passen en in te stellen, ook de hoofdsteun! Uw baby of kindje wordt bevestigd door een 5-punts gordel. Zo blijft uw kindje stevig in het stoeltje. Het Chicco autostoeltje wordt bevestigd door een 3-punts autogordel tegen de achterbank of voorste stoel van uw auto. De Chicco autostoel gro-up 123 wordt door de ANWB getest en heeft binnen de test 3 sterren gekregen.    

Chicco autostoel: waar moet deze aan voldoen? 

Met ervaring en verantwoordelijkheid zijn de autostoelen van Chicco ontworpen en ontwikkeld. Alle autostoelen van Chicco voldoen aan de Europese wetgeving: ECE R44/04. Ook bij een Chicco autostoel is dit aangegeven met een label: de ECE-label. De Chicco autostoeltjes worden van tevoren getest op veiligheid, comfort en gemak voordat deze op de markt gaan. Van Chicco kunt u verwachten dat de kwaliteit uitstekend is en dat natuurlijk de veiligheid op zijn uiterst is.  

Chicco autostoel Isofix of gordelsysteem

Naast het feit dat de Chicco autostoel onder te verdelen is in groepen, is er dan ook nog de keuze over de bevestigingsmethode. De Chicco autostoel kan worden bevestigd door middel van een 3-punts autogordel. Een ander belangrijke methode om de Chicco autostoel te bevestigen is door het gebruik van de Isofixbevestiging. Het Chicco autostoel isofix systeem werkt als volgt: Een Chicco autostoel met een isofix bevestiging klikt u in een keer aan de achterbank van uw auto als uw auto ook het isofix systeem ingebouwd heeft. Heeft u deze niet? Dan is het altijd mogelijk om een Isofix-base aan te schaffen. Deze onderdelen zijn erg handig voor wanneer u geen ingebouwd systeem hebt in uw auto. De base bevestigt u veilig en stevig in uw auto, op deze base kan een Chicco autostoel isofix bevestigd worden. Voordat u een Chicco autostoel gaat aanschaffen, bekijk eerst dan ook goed of de autostoel een isofixbevestiging heeft. Niet alle autostoelen gebruiken namelijk deze bevestigingsmethode alhoewel deze methode wel het meest veiligst is.  

De Xpace

De Chicco autostoel Xpace is een groep 1 autostoel, deze is bedoeld voor kindjes van 9 tot 18 kilo. Dit model is zeer comfortabel voor uw kleine. Veiligheid staat voorop, dus de Chicco autostoel Xpace garandeert veiligheid voor uw baby onderweg. Deze Chicco autostoel heeft een 5-punts gordelsysteem, hiermee wordt uw baby veilig bevestigd. Om deze te bevestigen met het Isofix systeem gaat dit al in een klik. Erg gemakkelijk dus.  

Seat Up 012 

Seat Up behoort tot groep 0+, 1 en 2. Dit is bestemd voor baby’s en kindjes tussen de 0 en 25k g (0t/m 7 jaar). Voor baby’s die nog tussen de 0 en 13 kg wegen moet het autostoeltje tegen de richtlijn geplaatst worden. Kinderen die vallen boven de 13 kg, mogen weer met de richtlijn geplaatst worden. De Seat Up is een comfortabel kinderautostoel wat kan versteld worden in 4 posities. Zo kunt uw baby of kindje onderweg nog een dutje doen in de slaapstand! Wanneer uw kindje begint te groeien, kan deze weer verder ingesteld worden. 

Oasys 

De Chicco autostoel Oasys behoort tot de groep 2 en 3. Dat is voor kindjes tussen de 15 en 36 kg. Deze comfortabele autostoel kan versteld worden in 4 verschillende standen. Zo kan uw kindje nog tijdens de rit een dutje doen bij de slaapstand. De Chicco Oasys is bekroond met 4 sterren!