Prenatal autostoel

De Prenatal is het warenhuis om allerlei spulletjes van uw baby en/of kind te kopen. Van buggy’s naar wiegen, en natuurlijk kinderautostoelen! Prenatal verkoopt allerlei merken kinderautostoelen, maar heeft ook een eigen variant van de kinderautostoel. De Prenatal autostoel is relatief goedkoper dan een merk autostoel. Denk dan bijvoorbeeld aan het merk van Maxi-Cosi of Cybex. De prijzen liggen een stuk hoger, dit heeft te maken met het hoge kwaliteit producten wat zij produceren.Ook al is de Prenatal autostoel van een wat lagere prijsklasse, dat geeft niet aan dat deze autostoeltjes onveilig zijn. In principe moet elk autostoeltje een ECE-label hebben. Deze garandeert de veiligheid van uw kindje als deze reist in het autostoeltje. Dus ook voor de Prenatal autostoel geldt dat het autostoeltje moet voldoen aan de ECE-veiligheidseisen, anders mogen deze niet verkocht worden. Ook wordt de Prenatal autostoel door veel consumenten goed aangeschreven. Ze beschrijven de Prenatal autostoel als een goed product om veilig uw kind te vervoeren van plek naar plek en deze zijn al aan te schaffen voor een niet al te dure prijs!

Prenatal autostoel groepen

Net zoals alle autostoeltjes wordt ook de Prenatal autostoel onderverdeeld in groepen zoals de autostoeltjes groep 1autostoel groep 2 en groep 3. Bent u op zoek naar een Prenatal autostoel? Check eerst in welke groep uw baby/kindje behoort. Alleen wanneer uw baby en/of kindje in de juiste groep, reist uw kindje het veiligst mee in de Prenatal autostoel.

Groep 1

Kindjes tussen de 9 kg en 18 kg in de leeftijdscategorie van 9 maanden tot 4 jaar horen in de autostoeltjes groep 1. Dit zijn meestal peuters die reizen in een autostoeltjes groep 1. Voor een iets uitgebreidere uitleg over kinderstoeltjes groep 1 vindt u hier.

Groep 2/3

De autostoeltjes groep 2 is samen in combinatie van autostoel groep 3 een groep wat bij de autostoel 15-36 kg behoren. Kinderen die tussen deze gewicht inzitten zijn kindjes vanaf de 3 tot 10 jaar. Dit is een brede groep. Er zit een groot verschil tussen een kind van 3 en 10. Daarom is de Prenatal autostoel verstelbaar zodat uw kindje een perfecte zitting heeft maar ook veilig. Ook hierbij is meer informatie te vinden over welk kinderautostoeltje het best past bij uw baby en/of kindje.