Nania autostoelen

Nania maakt al meer dan dertig jaar veilige autostoeltjes tegen betaalbare prijzen. Ook hebben de autostoeltjes van Nania een hoogwaardige kwaliteit. Bekijk op deze pagina wat Nania autostoelen allemaal te bieden heeft. U treft hier verschillende Nania autostoeltjes aan voor kinderen leeftijden vanaf 0 tot 12 jaar in verschillende kleuren. Bij voorkeur kunnen jongetjes dan kiezen voor van alle een stoere Nania autostoel. En voor de meisjes zijn er autostoeltjes met schattige, roze details.   

Veiligheid

De Nania autostoel geeft heel erg veel om veiligheid. Ieder kindje moet veilig op pad kunnen gaan en ook moeten de ouders een veilig gevoel hebben. Daarom biedt Nania autostoeltjes aan voor betaalbare prijs omdat ieder kindje veilig zou moeten reizen. Elke Nania autostoel heeft een ECE-label. Dit geeft aan dat het autostoeltje getest en goedgekeurd is volgens de wettelijke Europese veiligheidseisen: de ECE R44/04. Daarnaast Nania werkt samen met een Duits bedrijf: Allgemeiner Deutscher Automobil-Club (ADAC). Dit is de grootste autoclub van Duitsland. Nania probeer om met het ADAC de veiligheid te vergroten van autostoeltjes. Dit brengt het niveau net wat hoger van de autostoelen en is de veiligheid zeker gegarandeerd.  

Alle Nania autostoelen worden ontworpen en geproduceerd door het Franse bedrijf: ‘’Team-Tex Group’’. Op gebied van autostoelen is de Team-Tex Group al jaren marktleider binnen Europa. Al 30 jaar lang heeft de Team-Tex Group ervaring met het produceren van autostoeltjes en zijn nog steeds bezig met verdere ontwikkelingen. Er worden namelijk meer dan 20.000 autostoelen per dag gemaakt. Om een beeld te geven over de Nania autostoelen heeft kinderautostoel.com twee exemplaren van modellen uit de Nania autostoel serie een korte beschrijving over geschreven.   

Nania racer SP Rock 

De Nania Racer SP Rock is een van de modellen van de Nania autostoelen. De Nania racer autostoel is geschikt voor kindjes die 9 t/m 36 kg wegen. Kindjes die vallen in deze gewichtscategorie behoren tot de Nania autostoel groep 1/2/3.  

De Nania Racer autostoel is gemakkelijk te verstellen in de rugleuning, hoofdsteun en gordelband. Wat nou zo voordeling aan een Nania autostoel groep 1/2/3 is, is dat u zich geen zorgen hoeft te maken om een nieuwe autostoel aan te schaffen. De Nania Racer autostoel groeit namelijk volledig met uw kindje mee. Ideaal voor wanneer u bijvoorbeeld een oppas en kinderen vervoert met de auto.   

Over de veiligheid van deze Nania autostoel is te vertellen dat de Nania Racer stevig wordt bevestigd met behulp van een 3-punts autogordel die geplaatst wordt met de rijrichting. Deze zorgt ervoor dat de autostoel stevig op zijn plaats blijft. Voor het vastzetten van uw kindje wordt er gebruik gemaakt van het 5-punts veiligheidsgordel tot er met het kindje 15 kg is. Boven de 15 kg mag het kindje bevestigd worden met een 3-punts autogordel. Lees altijd de Nania autostoel gebruiksaanwijzing voordat u begint met het installeren van de Nania Racer autostoel. Zo voorkomt u enige installatiefouten en wordt de Nania autostoel zo veilig en stevig mogelijk bevestigd. U kunt altijd nog kiezen om accessoires bij de Nania Racer autostoel te nemen. Dit kan bijvoorbeeld een bijpassende Nania autostoel hoes zijn. Dit zorgt ervoor dat de Nania autostoel geen enige beschadiging oploopt. Ook zal uw kindje heerlijk zitten in deze hoes omdat de stof meestal zacht is.   

Draaibare Nania autostoel

Een ander exemplaar wat Nania in zijn assortiment heeft, is de autostoel Nania Revo SP. De Autostoel Nania Revo SP Draaibaar storm is voor kindjes geschikt voor de Nania autostoel 0-18 kg. Kindjes die behoren tot deze gewichtscategorie behoren tot de Nania autostoel groep 0+ en Nania autostoel groep 1. De autostoel Nania Revo SP wordt bevestigd met de 3-punts gordel. Trek de gordel stevig aan zodat het autostoeltje niet los zit. Lees ook hier altijd de Nania autostoel gebruiksaanwijzing voor zodat u geen enige installatiefouten maakt.  Wat al in de naam staat beschreven, heeft de Nania Revo SP draaibaar storm inderdaad een draaibare functie. Dit maakt het gemakkelijker voor ouders om zo het kindje uit de Nania autostoel te halen. Zo voorkomt u geen mogelijke rugklachten op. Ook bij het installeren van uw kindje heeft u beter overzicht omdat u de Nania autostoel zich recht voor u draait. In de autostoel Nania Revo zit er extra zijwaartse bescherming in verwerkt, bij een ongeval van de zijkant wordt u kindje als het ware opgevangen in de Nania autostoel in plaats van dat uw kindje een klap tegen de zijkant aan krijgt. Ook zitten er verkleinkussens bij, wanneer uw kindje groeit, is het altijd mogelijk om deze eruit te halen. En als laatst zitten er gordelbeschermers bij inbegrepen. Zo kan de gordel niet snijden of irriteren bij uw kindje. 

Accessoires?

Wat nog meer comfortabeler zal zitten is als u een accessoire zoals een Nania autostoel hoes erbij aan zal schaffen, door de zacht stof zit uw kindje heerlijk comfortabel en is er minder kans dat de Nania autostoel beschadigd zal worden of vies. De Nania autostoel beoordeling krijg van consumenten gemiddeld 4,5 sterren van de 5 sterren.